Op mijn pagina natuurfotografie schreef ik al dat ik door het fotograferen op een andere manier naar de natuur ben gaan kijken. Dat geldt voor een heleboel dingen die ik om me heen zie. Van winkels die ik bezoek tot voorwerpen die ik zie of mensen met wie ik in gesprek raak: ook wanneer ik mijn camera niet bij de hand heb, zie ik in heel veel dingen een foto. Het liefst zou ik dan meteen mijn camera pakken en met mijn volle focus dat ene object, een mooie ruimte of een bijzondere gebeurtenis vastleggen.
Zo maak ik bijvoorbeeld graag foto's voor ondernemers, waarbij de ondernemer zélf centraal staat. In de portretten moet je de persoon achter het bedrijf terugzien. In de rest van de bedrijfsreportage moet je terugzien wat de uitstraling is van het bedrijf en van de producten en/of diensten. Als ondernemer wil je jezelf en je bedrijf namelijk zo goed mogelijk op de kaart zetten. Daar help ik graag bij door precies datgene wat jij met je bedrijf wil uitdragen, vast te leggen. Ook het fotograferen van feesten en evenementen doe ik erg graag. De energie en de sfeer moet je terugzien op de foto. Die uitdaging wil ik elke keer weer aangaan, zodat ik ik een impressie kan maken waarbij mensen het gevoel krijgen er een tweede keer bij te zijn. 
Kantoorfoto's voor Blue Legal advocaten | adviseurs (www.blue-legal.nl). 
Bedrijfsreportages en zakelijke portretten. Deze foto's zijn gemaakt voor BonaSanitas (www.bonasanitas.nl). 
Sfeerimpressie van (privé-)feesten en diners. 
Sfeerimpressie van Koffiebar Leut in Oisterwijk (www.koffiebarleut.nl).
Voor evenementen en feesten: impressie van een personeelsfeest in de Paterskerk in Weert met diverse optredens.
Sfeerimpressie van het Landelijk Overleg Fiscalisten, dit jaar georganiseerd in 's-Hertogenbosch.
Babyshower en voorbereidingen op gezinsuitbreiding... 
Winnende foto van de Tilburg University fotowedstrijd met als thema: "The campus from a new perspective, connecting people and knowledge."